RECO Productions

RECO Productions

Al ruim 30 jaar vormt RECO Productions, gestart door Henri Remmers, totaalconcepten met beleven en ervaren als uitgangspunt. RECO heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van marketing, communicatie en projectontwikkeling.

RECO maakte naam met bekende projecten, waaronder het ontwikkelen en bouwen van het Nederlandse paviljoen op de wereldtentoonstelling in Sevilla. Ook ontwikkelden zij het hoofdgebouw van het themapark Archeon en een 3D filmervaring in het Holland Experience. Recent bouwde RECO CORPUS ‘reis door de mens’ op in Oegstgeest. RECO wil deze attractie, die werd geopend door Koningin Beatrix in 2008, wereldwijd uitrollen. Ook heeft RECO het Hilton Garden Inn Leiden gerealiseerd. Dit hotel, dat naast CORPUS ligt, is in augustus 2012 geopend en voegt heel veel waarde toen aan de congresfaciliteiten van het CORPUS Congress Centre.

Projecten van RECO Productions

Holland on Satellite

Het Nederlands paviljoen op de wereldtentoonstelling in Sevilla

Archeon; Archeologisch themapark

Holland Experience, 3D- Film Theatre

CORPUS

Hilton Garden Inn Leiden

Henri Remmers

Ook zonder RECO heeft Henri Remmers iets moois opgezet. Zo zette hij het Allereerste Balloon Race over de Atlantische Oceaan op. Hier organiseerde en begeleide Henri Remmers de race van top tot teen. De race begon in de Verenigde Staten in het stadje Bangor en eindigde in Europa.

RECO PRoductions: The Movie

Bekijk hieronder een impressievideo over RECO Productie.