Hilton Garden Inn Leiden

Hilton Garden Inn Leiden

Het meest recente project van Henri Remmers met RECO is het Hilton Garden Inn Leiden. Het vier sterren hotel ligt naast CORPUS ‘reis door de mens’ dat ook is ontwikkeld door Henri Remmers. Mede door het ”menselijk lichaam” van CORPUS ‘reis door de mens’ is het hotel makkelijk te zien vanaf de A44. Hilton Garden Inn heeft 173 kamers, een parkeergarage, conferentiezalen, een restaurant en een fitnessruimte ter beschikking.

Bijzonderheden

Het hotel ligt naast het Bio-Science Park. Dit park is een bedrijvenpark dat zich ticht op bedrijven en kennisinstellingen in de biotechnologie sector. Hier bevinden momenteel zo’n 60 bedrijven, waardoor het het grootste ‘life sciences’-cluster van Nederland is.

Ook is het hotel makkelijk te bereiken via de A44 en het openbaar vervoer. Overigens ligt het maar 25 km van Schiphol Airport.

Je kunt hier gebruik maken van de gratis wifi en printmogelijkheden. Daarnaast is er een restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten. lunchen en dineren. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte aanwezig.

Verder zijn er ook faciliteiten voor grote vergaderingen, productpresentatie of meerdaagse congressen.

Adres

Hilton Garden Inn Leiden bevindt zich aan het Willem Einthovenstraat 3 in Leiden. Mocht je gebruik willen maken van één van de faciliteiten van dit hotel, dan kunt u naar de website of even bellen naar: +31 71 7111000.